Mi várható idén?

 

Ismét eltelt egy év, megint sok olvasmányélménnyel lettünk gazdagabbak. Remélem, 2022-ben sok jó könyvet tudtam ajánlani számotokra.

A tervem idén is ez. A tavalyi év nem éppen úgy sikerült, ahogy eredetileg szerettem volna, ezért amikor december végén tervezgettem, már nem is vettem figyelembe az évfordulókat. A célom idén minél több, a polcaimon álló könyvet elolvasni, de lesznek újdonságok is szép számmal, hiszen kedvenc szerzőim is készülnek újabb kötetekkel, és persze a könyvtárakat sem fogom elhanyagolni. 

Tehát: 2023 a klasszikusok és a kortársak éve lesz a blogon. Ahogy már megszokhattátok, két nagy kategória: a történelmi regények, valamint a gyermek- és ifjúsági irodalom adja majd a bejegyzések témáját. Méghozzá nem is akármilyen kötetek! Azt hiszem, idén is mindenki megtalálja az ideális olvasnivalót, lesz alkalom nosztalgiázásra és új olvasmányok felfedezésére, a végtelennek tűnő listák bővítésére is.

Hogy milyen gyakran olvashattok majd ajánlókat? Ez attól is függ, hogyan sikerül haladnom a bemutatásra váró kötetekkel. Hetente egy bejegyzés biztosan lesz, de heti háromnál több semmiképpen, hogy mindenki tudja tartani a lépést. Tehát idén sem a mennyiségen lesz a hangsúly, sokkal inkább a tartalmon. 

És meg egy fontos dolog: aki szívesen ajánlana könyvet másoknak, nyugodtan keressen, van lehetőség vendégszerzőként megjelenni. 

Mindenkinek tartalmas, könyvekben és olvasmányélményekben gazdag új esztendőt kívánok!

Megjegyzések